#کتاب_عاشورایی

♦️♦️♦️این ایام برای مطالعه کتابهای عاشورایی هم وقت بگذاریم…..
هفت تا از بهترین ها خدمت علاقمندان معرفی می شود:

????اول: کتاب “رحمت واسعه” که جمع آوری نکات خاص حضرت آیت الله بهجت است و براى علاقمندان به سیر و سلوک عاشورایی بی نظیر است.

????دوم: هنوز هم کتاب “فتح خون"(یا روایت محرم) اثر شهید آوینی براى کسانی که علاقه به برش های عرفانی به تاریخ کربلا هستند، جزء بهترین هاست. انتشارت واحه

????سوم: رمان “نامیرا” اثر صادق کرمیار قصه ای مبتنی بر بخشی از تاریخ تلخ کوفه که خواندنی است. نشر نیستان

????چهارم: برای کسانی که به دنبال روایت های ناب در خصوصیات و فضیلت عزاداری و حب حضرت اباعبدالله علیه السلام هستند همچنان کتاب “اشک روان بر امیر کاروان” ترجمه کتاب نفیس خصائص الحسینیه اثر مرحوم شیخ جعفر شوشتری را توصیه می کنم.

????پنجم: “کتاب آه” در قطع رقعی اثر یاسین حجازی حاصل بازخوانی و ویرایش نفس المهموم نوشته شیخ عباس قمی است که رهبر معظم انقلاب درباره اش فرموده اند: “اگر برای ذکر مصیبت کتاب نفس المهموم مرحوم محدث قمی را باز کنید و از رو بخوانید براى مستمع گریه آور است.”

????ششم: به کسانی که به آثار سید مهدی شجاعی علاقه دارند کتاب “سقای آب و ادب” در قصه ی حماسی و عاشقانه حضرت ابالفضل العباس علیه السلام را توصیه می کنم. نشر نیستان
.
????هفتم: اهل شعر و شاعری کتاب “گنجشک و جبرییل” اثر مرحوم سید حسن حسینی را فراموش نکنند. سید وصیت کرده بود این کتاب را با او دفن کنند تا شفیعش باشد و چنان شد. رهبر معظم انقلاب گفته بودند من این کتاب را ایستاده خواندم، دیدم نمی شود نشسته خواند!

موضوعات: بدون موضوع
[چهارشنبه 1395-07-14] [ 08:58:00 ق.ظ ]